Ruimte akoestiek

Métisse® isolatie is de basis van ons assortiment akoestische oplossingen. Wilt u meer weten over onze akoestische producten kijk dan op onze website VRK Akoestiek.

Wat is een goede akoestiek?

Een goede akoestiek zorgt ervoor dat u zich ontspannen en prettig voelt in een ruimte. Slechte akoestiek zorgt voor stress en is slecht voor uw gezondheid. Wat een goede akoestiek is hangt van diverse factoren af. Het is bijvoorbeeld van belang wat voor functie de ruimte heeft. Een ruimte waar muziek gemaakt wordt heeft een heel andere akoestiek nodig dan bijvoorbeeld een ruimte waar een presentatie gegeven wordt. Voor een sporthal gelden andere normen dan voor een klaslokaal. Zo zijn er tal van factoren die een rol spelen bij het bepalen van de juiste akoestiek.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Omdat elke situatie uniek is en omdat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft komen we graag vrijblijvend bij u op locatie. We kunnen dan de ruimte meten, de constructie en het interieur bekijken en naar uw wensen luisteren. Er zijn heel veel mogelijkheden om tot een goed resultaat te komen. Samen kunnen we kijken wat voor u de beste oplossing is die tevens goed aansluit bij uw wensen en de functie van de ruimte. Op basis hiervan maken we voor u een op maat gemaakte vrijblijvende aanbieding.
Deze website maakt gebruik van cookies.